Skip To Main Content
Hoe viert Nederland Koningsdag dit jaar?

Het is Koningsdag en dat zijn wij aan het vieren! Maar de verjaardag van de Koning is dit jaar anders, we zorgen voor elkaar en blijven daarom thuis. Door muziek te maken, de Nationale Toost uit te brengen op het balkon of een oranje tompouce te maken viert heel Nederland samen feest.

Op Koningsdag Thuis vind je het nationale programma van Koningsdag en (live) beelden van allerlei Koningsdagactiviteiten. De Koning zal rond 10.00 uur een korte boodschap uitspreken. Om 16.00 uur sluit de Koning Koningsdag af door het glas te heffen tijdens de Nationale Toost.

Meer informatie: KoningsdagThuis

Er zijn dit jaar geen vrijmarkten, maar je kan toch meedoen online. Marktplaats en KiKa werken samen om geld in te zamelen. Doneer een deel van je opbrengst en de leukste spullen en acties worden op Koningsdag uitgelicht door Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens om 20.30 bij RTL 4.

Meer informatie: Kikavrijmarkt

Trek iets oranjes aan en vier je Koningsdag op het balkon met Balkoningsdag! Er zijn veel artisten en DJs die optreden in de middag. Kijk op de website voor de line up.

Doe Mee: Balkoningsdag

Speciaal voor iedereen in Nederland organiseert Radio 538 het grootste virtuele corona-proof koningsdagfeest van Nederland! 538 Koningsdag volg je vanaf 15:00 uur live vanuit je eigen huis, tuin of balkon!

Doe mee: Radio 538