NT2 leerkracht primair onderwijs

 

 

NT2 leerkracht primair onderwijs

Omvang: 0.6FTE + 0.2FTE tijdelijke uitbreiding| Start datum: zo snel mogelijk | Reageren voor: de vacature sluit zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden

Al bij binnenkomst valt het op. Een kakofonie aan verschillende talen komt je tegemoet: Roemeens, Sloveens, Fins en ga zo maar door. Je voelt gelijk dat je een rondreis maakt door Europa. Met 5 secties in de hoofdtalen Nederlands, Frans, Spaans, Engels en Duits en daarnaast nog meer moedertalen zoals Italiaans, Grieks of Portugees kun je gerust stellen dat je aanwezig bent op een Europese school.

De Europese School Den Haag is op zoek naar een NT2 leerkracht voor de Nederlandse sectie. Wil jij samen met ons werken aan een beter Europa en ben je een echte (internationale) teamplayer? Kom dan solliciteren bij ESH! 

In de Nederlandse sectie werk je met al deze collega’s uit verschillende landen samen met als gezamenlijke voertaal het Engels. Dit is niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam en uitdagend. Je leert verschillende manieren van leren en lesgeven van verschillende culturen.

Je brengt mee:

  • Je bent lesbevoegd met een afgeronde Pabo-opleiding
  • Ervaring in het geven van Nederlands als tweede taal en kennis van de NT2-methoden
  • Goede organisatorische vaardigheden
  • Doel- en oplossingsgerichte mentaliteit
  • Passie voor talen en culturen

We bieden je:

"Een lerende gemeenschap die zich toelegt op het opbouwen van respectvolle en verantwoordelijke burgers en het empoweren van alle leerlingen."

Een werkplek met de leukste Europese leerlingen

  • Een lerend team, waar de expertise van elk teamlid wordt gewaardeerd
  • Een aantrekkelijke multiculturele omgeving met leuke collega's
  • Voortdurende professionele ontwikkeling.

De visie van ESH is om leerlingen te inspireren om verantwoordelijke, toekomstgerichte en proactieve burgers van Europa en de wereld te zijn. We richten ons op het consolideren en versterken van de moedertaal en het leren en gebruiken van vreemde talen en vieren vele Europese dagen met elkaar. Je krijgt de kans om te groeien in een meertalige en multiculturele schoolgemeenschap en deel uit te maken van een professionele leergemeenschap.

Het salaris bedraagt minimaal €3001 met maximaal €4573,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals fietsregeling, korting op diverse verzekeringen, opleiding en ontwikkeling, buddy programma en nog meer. Voor verdere informatie over de CAO PO klik hier


Dan horen wij graag van je! Solliciteer direct op www.werkenbijrijnlandslyceum.nl of neem voor vragen contact op met mevrouw Ming En Li op 070-7001600 of via recruitment@eshthehague.nl