Enthousiaste leerkracht

Enthousiaste leerkracht

Omvang: 0.4FTE, verspreid over 2 werkdagen, invalleerkracht| Start datum: September 2024 | Reageren voor: 21 augustus 2024 . De school is gesloten van 17 juli tot en met 21 augustus vanwege de zomervakantie. Alle sollicitaties die in deze periode worden ontvangen, zullen na 21 augustus in behandeling worden genomen.

Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je omarmd door een diversiteit aan talen en culturen: Roemeens, Sloveens, Fins, en meer. Het is alsof je een reis door Europa maakt. Met vijf hoofdsecties in de talen Nederlands, Frans, Spaans, Engels en Duits, en aanvullende moedertalen zoals Italiaans, Grieks of Portugees, is het duidelijk dat je je in een Europese school bevindt.

De Europese School Den Haag zoekt een invalleerkracht voor de Nederlandse sectie. Wil je bijdragen aan een beter Europa en ben je een ware (internationale) teamspeler? Dan nodigen we je uit om te solliciteren bij ESH!

In de Nederlandse afdeling werk je samen met collega's uit diverse landen, waarbij Engels de gezamenlijke voertaal is. Dit is niet alleen plezierig, maar ook educatief en uitdagend. Je doet ervaring op met verschillende leer- en onderwijsmethoden uit uiteenlopende culturen.

Je brengt mee:

 • Je bent lesbevoegd met een afgeronde Pabo-opleiding
 • Hart voor meertalige kinderen
 • Goede organisatorische vaardigheden
 • Doel- en oplossingsgerichte mentaliteit

We bieden je:

"Een leerzame gemeenschap gewijd aan het opbouwen van respectvolle en verantwoordelijke burgers en het versterken van alle leerlingen."

 • Een werkplek met een diverse, Europese leerlinggroep die rijke, culturele diversiteit biedt
 • Een lerend team waarin de expertise van ieder lid wordt gewaardeerd
 • Een aantrekkelijke multiculturele setting met aangename collega's
 • Continue professionele ontwikkeling
 • Kleine klassen die veel ruimte bieden voor persoonlijke aandacht voor de leerlingen
 • Voldoende tijd voor lesvoorbereiding en het personaliseren van je onderwijs
 • Een Nederlandse collega in dezelfde jaargroep biedt de mogelijkheid voor nauwe samenwerking en als sparringpartner

De missie van ESH is om leerlingen te motiveren verantwoordelijke, vooruitstrevende en actieve burgers van Europa en de wereld te worden. We leggen de nadruk op het behouden en verrijken van de moedertaal, evenals het leren en toepassen van vreemde talen, en we vieren samen vele Europese feestdagen. Je hebt de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een meertalige en multiculturele schoolgemeenschap en om onderdeel te zijn van een professionele leeromgeving.

Het salaris bedraagt maximaal 5030,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals fietsregeling, korting op diverse verzekeringen, opleiding en ontwikkeling, buddy programma en nog meer. Voor verdere informatie over de CAO PO klik hier

Procedure

Belangstellenden worden verzocht te solliciteren via de website werkenbijrijnlandslyceum.nl.

U wordt o.a. gevraagd om onderstaande documenten te uploaden:

 • CV in het Nederlands
 • Motivatiebrief in het Nederlands
 • Ingevuld sollicitatieformulier (onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen).

Sollicitaties dienen gericht te worden aan: Mev. Nicoline Mostert; Head of Primary School.

Geselecteerde kandidaten worden per e-mail uitgenodigd. Het is belangrijk om te benadrukken dat, hoewel de sluitingsdatum voor de vacature een specifieke deadline aangeeft, geschikte kandidaten al voor deze datum benaderd kunnen worden voor een sollicitatiegesprek. Dit betekent dat geïnteresseerden worden aangemoedigd om hun sollicitatie zo snel mogelijk in te dienen. Daarnaast hebben interne kandidaten met dezelfde kwalificaties voorrang, wat een gebruikelijke praktijk is binnen veel organisaties om de groei en ontwikkeling van huidige medewerkers te ondersteunen. Gemaakte reiskosten worden vergoed. Meer informatie hierover wordt in de uitnodiging verstrekt.

Onze werving en selectie is onderworpen aan de Sollicitatiecode van Stichting het Rijnlands Lyceum. Het doel van de code is een norm te bieden voor een transparante en eerlijke werving en selectieprocedure. U wordt vriendelijk verzocht de informatie goed door te lezen alvorens u solliciteert.

Informatie over de Europese School Den Haag kunt u vinden op www.europeanschoolthehague.nl en www.werkenbijrijnlandslyceum.nl. Informatie aangaande het schoolsysteem en de regelgeving van de Europese Scholen kunt u vinden op www.eursc.eu.

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Zien we je snel? Klik alvast hier voor een voorproefje van ESH.