Docent lichamelijke opvoeding


Docent lichamelijke opvoeding

Omvang: 0.4 FTE | Start datum: 1-1-2024 | Reageren voor:  de vacature sluit zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden


Al bij binnenkomst valt het op. Een kakofonie aan verschillende talen komt je tegemoet: Roemeens, Sloveens, Fins en ga zo maar door. Je voelt gelijk dat je een rondreis maakt door Europa. Met 5 secties in de hoofdtalen Nederlands, Frans, Spaans, Engels en Duits en daarnaast nog meer moedertalen zoals Italiaans, Grieks of Portugees kun je gerust stellen dat je aanwezig bent op een internationale school.

De Europese School Den Haag is op zoek naar een energiek docent Bewegingsonderwijs. Wil jij samen met ons werken aan de sociaal-, emotionele- en motorische ontwikkeling van de leerlingen en ben je een echte (internationale) teamplayer? Kom dan solliciteren bij ESH!

Bij ESH richt Lichamelijke Opvoeding zich o.a. op: sportiviteit, samenwerken, beweeg- en spelvormen ervaren en uitvoeren Deze aandachtsgebieden zijn belangrijk om een gezonde en actieve levensstijl op te bouwen en te behouden. De lessen vinden in onze eigen gymzalen plaats en buiten wanneer mogelijk. Je komt binnen een vaksectie LO te werken, wat een unieke kans is voor op het basisonderwijs. We doen mee aan de CPC loop en organiseren ook het schoolverlaterskamp.

Je brengt mee: 

  • Je bent bevoegd om lichamelijke opvoeding te geven op het basisonderwijs (ALO)
  • Een sportief hart voor meertalige kinderen
  • Goede organisatorische vaardigheden
  • Doel- en oplossingsgerichte mentaliteit

We bieden je:

"Een lerende gemeenschap die zich toelegt op het opbouwen van respectvolle en verantwoordelijke burgers en het empoweren van alle leerlingen."

  • Een werkplek met Europese leerlingen
  • Een innovatief en leergierig team, waar de expertise van elk teamlid wordt gewaardeerd
  • Een aantrekkelijke multiculturele omgeving met leuke collega's
  • Voortdurende professionele ontwikkeling

De visie van ESH is om kinderen te inspireren om verantwoordelijke, toekomstgerichte en proactieve burgers van Europa en de wereld te zijn. We richten ons op het versterken van de moedertaal en het leren en gebruiken van vreemde talen door de vele Europese dagen te vieren. Je krijgt de kans om te groeien in een meertalige en multiculturele schoolgemeenschap en deel uit te maken van een professionele leergemeenschap.

Het salaris bedraagt maximaal €4573,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals fietsregeling, korting op diverse verzekeringen, opleiding en ontwikkeling, buddy programma en nog meer. Voor verdere informatie over de CAO PO klik hier

Kom jij ons multiculturele team versterken? Dan horen wij graag van je!

Belangstellenden worden verzocht onderstaande documenten up te loaden:

Sollicitaties dienen gericht te worden aan de heer Ger Rombouts, adjunct-directeur a.i. Europese School Den Haag.

Neem voor vragen contact op met mevrouw Ming En Li op 070-7001600 of via recruitment@eshthehague.nl.