Assistent Lichamelijke Opvoeding

De Europese School Den Haag (ESH) is een officieel geaccrediteerde Europese school die meertalig en multicultureel onderwijs aanbiedt, op basis- en secundair onderwijs, dat leidt tot het Europees baccalaureaat. We hebben op onze middelbare school een unieke vacature voor een:

Assistent Lichamelijke Opvoeding (1.0 FTE)

Als assistent lichamelijke opvoeding houd jij je voornamelijk bezig met het verzorgen van warming-ups; het begeleiden van spel-  en oefenvormen; het (helpen) uitzetten van de velden; het verzorgen van warming-ups et. cetera.

Jij bent

·         zelf een sporter (hoeft geen topniveau te zijn);

·         niet bang om voor een groep te spreken;

·         iemand met een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;

·         punctueel;

·         niet werkschuw

·         leergierig. 

·         pro-actief;

·         enthousiast

Een sportopleiding als achtergrond is een voordeel, maar zeker geen verplichting.

Wij bieden

·         een aanstelling op basis van de Nederlandse CAO-VO OOP. De trede in de schaal is gebaseerd op relevante achtergrond en onderwijservaring

·         een tijdelijke aanstelling tot aan het einde van het schooljaar 2021-2022. Mogelijk zal er daarna een verlenging plaatsvinden voor het schooljaar 2022-2023

·         voortdurende professionele ontwikkeling

Naast een unieke en zinvolle baan in een multiculturele werkomgeving, bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao voor het voortgezet onderwijs en specifieke secundaire arbeidsvoorwaarden van Stichting het Rijnlands Lyceum. Dit omvat (maar is niet beperkt tot):

 

·         8% vakantiegeld;

·         een eindejaarsuitkering;

·         een extra eindejaarsuitkering van € 1.200,- bruto voor schaal 1-8 (alleen van toepassing voor het ondersteunend personeel “OOP”, uitbetaald in december);

·         bij het bereiken van de einde van de schaal: een uitkering van € 1.493,- bruto voor docenten en € 247 ,- bruto voor schaal 9 OOP (gebaseerd op een fulltime functie)

·         een maandelijkse tegemoetkoming in de reiskosten (indien van toepassing);

·         een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering IPAP (Loyalis);

·         de ABP-pensioenregeling;

·         een aantal mogelijkheden voor fiscale voordelen met betrekking tot b.v. vakbondscontributie, sport (bijvoorbeeld fitness), lidmaatschapsgelden en aanschaf van een fiets (voor woon-werkverkeer);

·         korting op diverse verzekeringen (zorg, inboedel, rechtsbijstand, aansprakelijkheidsverzekeringen en meer).

Procedure

Belangstellenden worden verzocht te solliciteren via de website werkenbijrijnlandslyceum.nl. U wordt o.a. gevraagd een CV vergezeld van een motivatiebrief en een ingevuld Sollicitatie formulier te uploaden. Sollicitaties dienen gericht te worden aan: mevrouw M. Jung, adjunct-directrice Europese School Den Haag Secondary. Let op: sollicitaties die niet compleet worden aangeleverd, worden niet in behandeling genomen.

Sluitingsdatum van de vacature: 31 oktober 2021

De sollicitatiegesprekken zullen vanaf week 44 plaats vinden. Geselecteerde kandidaten worden per e-mail uitgenodigd.

Onze werving en selectie is onderworpen aan de Sollicitatie code van Stichting het Rijnlands Lyceum. Het doel van de code is een norm te bieden voor een transparante en eerlijke werving en selectieprocedure.

U wordt vriendelijk verzocht de informatie goed door te lezen alvorens u solliciteert. Informatie over de Europese School Den Haag kunt u vinden op www.europeanschoolthehague.nl en op www.rijnlandslyceum.nl.

Informatie aangaande het schoolsysteem en de regelgeving van de Europese Scholen kunt u vinden op www.eursc.eu.